WYJAZD NA IV TARGI WYPOSAŻENIA

RELACJA Z WYJAZDU NA IV TARGI WYPOSAŻENIA
Gastronomii, Handlu i Biur
SAS INNOWACJE 2017

Uczniowie z klas gastronomicznych, ekonomicznych i hotelarskiej brali udział w Targach Gastronomii, Handlu i Biur które odbywały się w Zielonogórskiej Palmiarni w dniach 22-23 marca 2017 r.

Podczas zwiedzania targów uczniowie mieli okazję zapoznania się z różnorodną ofertą produktów gastronomicznych, nowoczesnych rozwiązań technicznych oraz usług świadczonych w  branży hotelarskiej i gastronomicznej. W imprezie brało udział ponad 50 wystawców którzy na swoich stoiskach prezentowali nowoczesny sprzęt i wyposażenie zaplecza gastronomicznego, sal restauracyjnych oraz zastawę stołową.

Dużym walorem edukacyjnym była oferta specjalistycznego oprogramowania dla gastronomii. W ramach targów odbyły się również pokazy i warsztaty wzbogacające wiedzę zwiedzających.

Niewątpliwie największą atrakcją były pokazy kulinarne Kurta Schellera – jednego z najbardziej cenionych na świecie kucharzy.

Wioletta Telicka

Kategorie